MÄCK Bedrijfsadviseurs levert de managementinformatie die u nodig hebt om uw bedrijf te leiden op een financieel en organisatorisch verantwoorde manier.

De managementrapportages leveren we maandelijks, per kwartaal of halfjaarlijks. Net wat het beste past bij uw onderneming.

We denken mee, sturen mee, maar praten niet mee. We zeggen waar het op staat, ook als de waarheid niet rooskleurig is. U weet bij MÄCK Bedrijfsadviseurs waar u aan toe bent.

All-in jaarprijs bedrijfsadvies

We spreken vooraf een vaste prijs af per jaar, op basis van de te verwachten hoeveelheid werk. Een all-in prijs voor al het bedrijfsadvies! Wanneer u een jaar verwacht zonder grote investeringen, liquiditeitsvraagstukken of een reorganisatie betaalt u op jaarbasis minder.

We zijn de enige bedrijfsadviseur die op deze manier werkt. U kunt ons bij alle vragen over uw onderneming of de opbouw daarvan advies vragen, zónder een extra rekening te krijgen.

We nemen de tijd om alle financiële, organisatorische of personele vraagstukken samen met u op te lossen. Waar aanvullende expertise nodig is, schakelen we experts in uit ons netwerk.

Met uw kennis van uw eigen bedrijf en onze concrete managementinformatie werken we samen toe naar de oplossing die het beste is voor uw bedrijf.


Een heel jaar bedrijfsadvies voor één prijs
Bel MÄCK® voor een kennismakingsgesprek
MÄCK® as a service